doorvalbeveiliging raam, doorvalbeveiliging, doorvalbeveiliging glas

Glazen doorvalbeveiliging voor je raam: minimalistisch & veilig

Verhoog de veiligheid rondom je ramen met een doorvalbeveiliging. Niet met een opvallende dwarsstang, maar met een glazen doorvalbeveiliging. Die zie je bijna niet, terwijl je toch de nodige bescherming hebt bij een hoger gelegen appartement. Een nagenoeg onzichtbaar scherm voor je ramen, dat werkt als volgt. 

 

Meer info over doorvalbeveiliging raam? 

Wat is een doorvalbeveiliging voor een raam?

Je kinderen of huisdieren die het risico lopen om naar beneden te vallen… Dat wil je niet. Een doorvalbeveiliging voor je raam is de oplossing. Dat zie je wel vaker bij appartementen op hoger gelegen verdiepingen. Zo’n balustrade mag echter het uitzicht en de lichtinval niet verhinderen. Kies daarom een glazen doorvalbeveiliging voor je opendraaiende raam op een verdieping. Een echt balkon is het niet, want een doorvalbeveiliging wordt tegen het raam of aan de gevel bevestigd. Het is bedoeld om er zo weinig mogelijk hinder van te hebben, terwijl het de veiligheid wel verhoogt.

 

Doorvalbeveiliging raam in glas: de voordelen

Met zo’n doorvalbeveiliging kun je met een gerust hart je raam openzetten op een verdieping. En er zijn nog redenen waarom het goed is om een doorvalbeveiliging te laten installeren.

 

  • Design - Een doorvalbeveiliging in glas is minimalistisch en past bij je raam
  • Licht - Je behoudt maximale lichtinval en je kunt ongehinderd naar buiten kijken
  • Kleur - De profielkleur valt te matchen met die van je gevel en ramen
  • Montage - Je vakman is opgeleid om een doorvalbeveiliging snel en vakkundig aan je gevel te bevestigen
Een doorvalbeveiliging voor je raam in glas is minimalistisch en beschermt.

MAC GLASS, de ultieme doorvalbeveiliging voor je raam

Bij Aliplast vinden we je veiligheid erg belangrijk. Daarom hebben wij een innovatief en verfijnd systeem ontwikkeld als doorvalbeveiliging voor je raam. MAC GLASS is een gecertificeerde glazen doorvalbeveiliging voor je raam. Het zorgt voor de ultieme transparantie dankzij een minimaal profiel. Perfect voor woningen zonder balkon die maximaal licht willen binnenlaten. In combinatie met een enkel draai- of draaikipraam of met samengestelde (schuif)ramen kun je ze bestellen tot 2 m breed en met een maximale glasdikte van 18 mm.

 

Gratis offerte voor doorvalbeveiliging 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten