Profielen, Aluminium ramen, Deuren, Veranda’s, Outdoor, Gevels, Woonbehoeften

Mooi en duurzaam wonen

Ontdekt onze aluminium systemen

De partner voor vakmannen

Als vakman wil je de beste profielen voor je schrijnwerk en dito ondersteuning. Zo kan je kwaliteitsvolle eindproducten bieden aan je klant. Bij Aliplast delen we die visie. Al vele jaren werken wij samen met constructeurs wereldwijd. Hun noden integreren wij in ons gamma, telkens weer. Aliplast is er voor zowel de regionale speler als grote (inter)nationale afnemer.

Laten we partners worden

Waarom Aliplast?

We besteden niets uit! Alles gebeurt onder één dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Portugal. Zo behouden we de volledige controle over onze productieketen en kwaliteit en is een snelle levering gegarandeerd. Het is ook de manier om het kostenplaatje te drukken, wat alle partijen ten goede komt.

Lees meer
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Jouw creatie, jouw uitstraling. Versterk die uitstraling door de keuze van het juiste type raam. Met aluminium profielen van Aliplast Aluminium Systems gaat er een wereld van mogelijkheden open voor al je nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ontdek de verschillende stijlen van ons gamma, en vind telkens opnieuw het juiste raam voor de bouwstijl van je volgende project. Landelijk of modern. Samen maken we van elk huis een warme thuis voor je klanten. Minimalistisch, strakke belijning, karaktervolle uitstraling, fijnzinnige detaillering … Mooi en duurzaam wonen begint hier.

Lees meer
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Je klant verkiest ramen, deuren of gevelbekleding in aluminium. Dat horen we graag. Dan staat je klant voor de aluminium kleurenkeuze. Je geeft perfect advies: volg je hart en ga voor de kleur die helemaal bij je woning en persoonlijkheid past. Want wat zijn esthetische wensen ook zijn: de mogelijkheden van aluminium kleuren zijn onbeperkt. Je kunt dus altijd Aliplast aluminium ramen bestellen in elke kleur die je klant wenst. Zelfs aan de binnenkant een andere kleur dan langs buiten (BICOLOR), om zo een wisselwerking qua sfeer tot stand te brengen.

Lees meer
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Aliplast Aluminium Systems streeft naar een circulaire economie waarin de grondstofkringlopen eindeloos rond zijn. We ontvingen een C2C (Cradle to Cradle) certificaat voor verschillende aluminium systemen. We trachten onze volledige milieu-impact stapsgewijs te verbeteren met zowel kleine als grote initiatieven. Een woning is een deel van het ecosysteem: het zorgt voor bescherming van mens en dier en als het niet meer wordt gebruikt, geeft het grondstoffen voor nieuw leven. En dat geldt ook voor de aluminium ramen en deuren in jouw projecten.

Lees meer
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Velen maken zich zorgen over hun energiefactuur. Jouw klanten ook. Investeren in groene energieoplossingen is een goede zaak, maar een energiezuinige woning omhelst meer dan dat. Dat weet jij ook. Bij elke bouw of verbouwing van een woning hou je dus zorgvuldig rekening met de isolatiewaarde. Aliplast Aluminium Systems heeft enkele aluminium series die perfect voldoen aan de hoge eisen van isolatiewaarden. Dit maakt je projecten zeer energiezuinig.

Lees meer
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Als trendsetter in de ontwikkeling van aluminium systemen voor buitenschrijnwerk biedt Aliplast Aluminium Systems 25 jaar kleurgarantie. Wij werken enkel met de beste leveranciers van poeder voor het poedercoaten van onze ramen en deuren. Omdat alle stappen van het lakproces in eigen huis uitgevoerd worden, zorgen we voor maximale controle van het kwaliteitsproces. Door het poedercoaten van het aluminium zijn onze ramen en deuren bestand tegen de zwaarste windomstandigheden. Een zekerheid voor een zorgeloze toekomst. En tevreden klanten.

Lees meer
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Een gezellig, warm en veilig gevoel – dat wil iedereen thuis absoluut hebben. Extra inbraakbeveiliging voor ramen en deuren biedt die garantie. Elk raam van Aliplast heeft een basisveiligheid, en aluminium is een erg sterk en bijna onbreekbaar materiaal. Toch reken je op extra’s om de veiligheid van je klanten nog meer te verhogen – Aliplast Aluminium Systems is daarvoor de ideale partner. Al onze series zijn getest op inbraakveiligheid, zowel volgens de Europese als de Nederlandse normen. Voor alle systemen kunnen we een inbraakwerendheidscertificaat voorleggen.

Lees meer
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Je klanten verdienen enkel het allerbeste. Daarom werk je enkel met topkwaliteit, zoals Aliplast. Wij verbeteren en testen elke serie continu. In het Aliplast Centre of Excellence in Lokeren werken dagelijks 320 professionals aan de productie en optimalisatie van aluminium ramen en deuren, binnendeuren, schuifdeuren, vouwwanden, veranda’s, gevelbekleding en gordijngevels. Samen garanderen we de beste systemen voor elke woning. Bovendien bekrachtigen verschillende gecertificeerde bureaus regelmatig officieel de testresultaten. De ideale partner voor jou dus!

Lees meer
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Aluminium van Aliplast Aluminium Systems is zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt je klanten garanderen dat ze hun ramen en deuren niet meer hoeven te schilderen of te vernissen. Gepoedercoat aluminium verkleurt niet door de zon, is roestvast en zal niet barsten of kromtrekken. Je kunt dus gerust zijn dat het schrijnwerk je project jarenlang de juiste look & feel geeft. Door onze ramen en deuren aan te bevelen bij je klanten, bespaar je hen ook aan de zorgen van onderhoud. Want naargelang de woonomgeving en het milieu is 2 tot 4 keer per jaar poetsen voldoende. Kwestie van tijd en geld te besparen.

Lees meer
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Meer over Aliplast

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten