aluminium serre, uitbouw serre, aanbouw serre, serre overkapping

Wonen & werken in een aluminium serre

Als er een prijs bestond voor de mooiste aanbouw of uitbouw, dan zou die gaan naar een aluminium serre. In zo’n extra leefruimte kun je genieten van de omringende natuur, ontspannen, werken, koken, borrelen met familie en vrienden… treed binnen in een nieuwe wereld van plezier, licht en vrijheid. En begin dat project voor je serre maar alvast te plannen, samen met Aliplast.

 

Ik wil meer info over aluminium serres 

Een aluminium serre is multifunctioneel

Een aluminium serre is een investering die loont. De schoonheid, het comfort en de constante connectie met buiten zorgen voor een instant happiness gevoel, elk seizoen weer. Koffie drinken, tafelen, wegdromen, relaxen, home office: een serre als verlengstuk van je woning is het sublieme decor dat aan al jouw behoeften voldoet. En telkens weer ben je beschut tegen wind en regen.

 

Dat decor, dat kies je trouwens zelf. Klassieke stijl, modern of minimalistisch: een aluminium serre past zich perfect aan je wensen aan. Je kiest uit een brede waaier aan kleuren in glanzend, mat of structuurlak en dit steeds met een garantie van 15 jaar. Vraag advies aan een Aliplast kozijnspecialist / plaatser en laat eventueel een interieurarchitect meekijken voor de inrichting van je aluminium woonserre, werkserre of uitbouw aan je horecazaak zodat het extra gezellig wordt.

 

Een aluminium serre is duurzaam

De aluminium serres van Aliplast beantwoorden aan de strengste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Dat is jouw garantie op een hoge thermische en akoestische isolatie, voor een ongeëvenaard comfort en grote energiebesparingen. Een aluminium serre met Star65 of Star75 ramen en VG500 schuiframen is het neusje van de zalm. Daar komt nog bij dat aluminium als materiaal 100% recyclebaar is, waardoor een aluminium serre een milieubewuste keuze is.

 

Een aluminium serre is veilig

Naast de factoren functionaliteit, stijl en duurzaamheid scoort een aluminium serre ook optimaal qua veiligheid. De Aliplast aluminium serresystemen worden onderworpen aan een reeks tests waarbij veiligheid vooropstaat. De focus ligt op bestendigheid tegen water en wind. Een aluminium serre slaagt daarvoor met glans, dus je bent telkens weer beschut tegen regen en wind. Laat het maar regenen, daar heb jij in je aluminium serre geen last van!

Aluminium serre of liever een terrasoverkapping?

Ook interessant om eens te bekijken: een Aliplast terrasoverkapping in plaats van een aluminium serre. Ideaal om te genieten van lange zomeravonden, terwijl je altijd een stukje schaduw kunt opzoeken. Je tuinmeubelen zijn eveneens beschermd, want ze hebben niet te lijden onder de weersomstandigheden.

 

Tja, Aliplast brengt meer ruimte voor plezier in je leven met een aluminium serre en meer. Tijd om te cocoonen!

 

Vraag en gratis offerte aan voor aluminium serre 

 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten