kwalitatieve aluminium, aluminium testen, aluminium systemen, beste aluminium, beste aluminium kozijnen

Je garantie op kwalitatieve aluminium

Het beste aluminium leveren, dat is een kwestie van testen, testen, testen. En daarbovenop bewijs en resultaat tonen van een toegewijd productieproces. Hoe kwalitatieve aluminium exact tot stand komt en waar je op moet letten als je de beste aluminium kozijnen en deuren wil, lees je hier.

 

Vraag een offerte bij een verdeler in je buurt 

Testen met het oog op kwalitatieve aluminium

Kwalitatieve aluminium begint met onderzoek en ontwikkeling. Daarvoor zijn ingenieurs aan zet, zoals bij Aliplast Aluminium Systems. En zo vindt kwalitatieve aluminium z’n weg naar innovatieve systemen, deuren, ramen en meer.

 

 

Elk aspect dient kritisch te worden bekeken. Denk aan waterdichtheid, inbraakwerendheid, brandwerendheid, kleuren en corrosiebescherming. Alle producten moeten om het label kwalitatieve aluminium te krijgen onderworpen worden aan diverse tests, zodat je zeker bent dat ze aan de striktste internationale normen voldoen of beter dan de norm presteren.

 

Alles onder 1 dak levert kwalitatieve aluminium

Het feit dat we bij Aliplast zaken zoals lucht- en waterdichtheid in-house testen en alles in eigen atelier produceren is de beste garantie op kwalitatieve aluminium. Een verticale integratie – van ontwikkeling tot levering bij onze partners – beheersen we perfect op onze site in Lokeren.

Aliplast levert kwalitatieve aluminium die zorgvuldig getest wordt.

Van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het transport naar onze klanten: we besteden niks uit. Zo behouden we de volledige controle over onze productieketen en kwalitatieve aluminium. Het resultaat is ook een snellere levering.

Onze ISO-certificaten zijn het bewijs dat Aliplast kwalitatieve aluminium aanbiedt.

ISO-certificaten als bewijs voor kwalitatieve aluminium

Als producent van kwalitatieve aluminium dien je ook de nodige certificaten te kunnen voorleggen. Aliplast behaalde de ISO9001 norm voor kwaliteitsmanagement, de ISO45001 norm voor veilige arbeidsomstandigheden, de ISO14001 norm voor milieumanagement en de ISO50001 voor energiemanagement. Dat betekent: de ultieme zekerheid qua kwalitatieve aluminium alsook continuïteit voor onze organisatie, medewerkers en al onze (eind)klanten.

 

Klantencase kwalitatieve aluminium

De belangrijkste stem hebben natuurlijk constructeurs, architecten en eindklanten. Ook zij zijn overtuigd van het kwalitatieve aluminium van Aliplast.

Een mooi voorbeeld is Sterea, een indrukwekkend concept van Architect Paul Lievevrouw en SUMProjects in Zaventem. Een combinatie van unieke hybride woonoplossingen midden in een exclusief groen kader. Er werden torenhoge eisen gesteld op het vlak van esthetiek, thermische en akoestische isolatie, wind- en waterdichtheid. De MAX LIGHT raam- en deursystemen van Aliplast voldeden perfect. Deze ramen scoren met een U-waarde van 0.97 W/M²K hoog op het vlak van thermische isolatie. Met zeer goede resultaten qua akoestiek maken deze systemen op een locatie in de buurt van de nationale luchthaven uiteraard het verschil.

Enkel en alleen kwalitatieve aluminium

Je voelt het: bij Aliplast vinden we dat jij als particulier en woningbezitter enkel het allerbeste aluminium verdient. En dat verdelers en architecten ook echt moet kunnen pronken met onze kwalitatieve aluminium en bijhorende prestaties. Daarom verbeteren en testen wij intern onze series continu. We garanderen de beste systemen voor iedere woning en elk gebouw. Verschillende gecertificeerde bureaus bekrachtigen telkens opnieuw officieel de testresultaten. We zijn intern voortdurend bezig met testen en optimaliseren. Ervaar het zelf.

 

Vraag een offerte bij een verdeler in je buurt 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten