Verdeler worden, Aluminium Systemen, Bouwprojecten
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jouw partner
voor aluminium oplossingen!

Word Aliplast
verdeler

Aliplast Aluminium Systems, dat is naast een ervaren aluminiumfabrikant ook een gewaardeerde partner voor professionele verdelers. Als trendsetter in aluminium systemen zijn wij steeds op zoek naar dealers met een even grote passie voor (ver)bouwprojecten en vakkundigheid als wij.

Ik wil verdeler worden

Waarom verdeler
van Aliplast worden?

Een Aliplast dealership is best exclusief. We bieden ondersteuning en oplossingen voor al je projecten. En omdat we alles onder 1 dak doen – inclusief ontwikkelen, extruderen, poederlakken, isoleren, plaat-, plooi- en buigwerken en testen – ben je zeker van een continue kwaliteitsbewaking, een streven naar maximale recycleerbaarheid en betrouwbare levertermijnen. Daarmee kan jij als verdeler van aluminium ramen en deuren echt het verschil maken bij je klanten.

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Onze troeven

Technische ondersteuning

Een ervaren team van ontwerpers en ingenieurs is beschikbaar voor projectondersteuning en gaat mee op zoek naar de optimale systeemkeuze zodat je realisaties passen binnen de verwachte prestatieniveaus en budgetten.

Centre of Excellence

In ons kenniscentrum laten we je kennismaken met onze systemen en softwareoplossingen. Een technisch team bereidt het trainingsaanbod voor op basis van de noden van de eindklant.

Extranet

Maak gebruik van ons extranet, exclusief voor professionals. Registreer en krijg toegang tot technische info en fiches, catalogi, certificaten en meer.

Building Information Modelling (BIM)

De Aliplast systemen zijn beschikbaar als DWG-DXF en BIM om je te helpên bij het creëren van je project. Registreer je om de BIM/DXF/DWG te downloaden.

EDI

Bestellingen van profielen en accessoires doe je eenvoudig via onze site, gegenereerd door onze calculatiesoftware of handmatig. Directe toegang tot je orders, leveringsbonnen en facturen.

[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Join the Aliplast family of dealers

Bij Aliplast verkopen we niet rechtstreeks aan particulieren, dat gaat via ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van verdelers. Stuk voor stuk professionele partners waarmee we een fijne samenwerking hebben. Onze dealers zijn actief in de verkoop en/of fabricatie van:

Word verdeler van Aliplast aluminium

Alle Aliplast verdelers dragen mee onze kwaliteit en naam uit, en daar zijn we dankbaar voor. Klaar om Aliplast verdeler te worden? We nodigen je graag uit voor een rondleiding in onze fabriek en showroom in Lokeren. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Architecten en bouwondernemingen zijn eveneens welkom. Ook hun bieden we inspiratie en excellente (technische) ondersteuning.

Ik wil verdeler worden


Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten