Aliplast

Waarom aluminium gevelbekleding kiezen?

Een stijlvolle gevel voor je nieuwbouw of renovatie – dat wil je. De mogelijkheden overwegen, inspiratie opdoen en goed kiezen is de boodschap. Maar waar begin je? Want er zijn veel types bakstenen, of misschien vind je pleister wel mooi. Als het een tikkeltje specialer mag zijn, anders dan anders, dan hebben wij hier de ultieme oplossing: aluminium gevelbekleding. Ervaar hier waarom dat zo is.

 

Breng mij in contact met een verdeler 

Trendy woninguitstraling dankzij aluminium gevelbekleding

Je woning in een chique en trendy jasje, daarvoor staat aluminium gevelbekleding garant. Vaak is dit type gevelafwerking de favoriet van architecten als finishing touch voor moderne woningen. Hedendaags, uniek en duurzaam tot en met. De gevelbekleding is opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen in verschillende designs. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen zorgen voor een strakke look, en dat is buitengewoon stylish. Al zijn er nog andere redenen om voor aluminium gevelbekleding te kiezen.

 

3 goede redenen voor gevelbekleding in aluminium

  • Een hippe look in 1, 2, 3

Ja, want de plaatsing van aluminium gevelbekleding is heel eenvoudig. De Deco Wall gevelbekleding van Aliplast is een topper op dit vlak.

Ontdek onze Deco Wall aluminium gevelbekleding.

Een basisprofiel wordt eerst tegen je gevel gemonteerd. Daarop komen de afwerkingsprofielen met een klik. Bovendien kan je ook je deuren en poorten laten bekleden met de aluminium profielen. Of de gevelbekleding over een raam laten doorlopen. Zo breng je daglicht naar binnen en geniet je toch van de gewenste privacy.

 

  • Dynamisch & divers

Saai wordt het nooit met aluminium gevelbekleding. Ze valt perfect te combineren met gevelbepleistering of bakstenen voor een droomgevel op maat. Met 4 verticale profielen – smal, breed, diep of open – en 1 horizontaal profiel bepaal je zelf het lijnenspel van je woning. Een extra speciaal kleurenspel kan je bekomen door het achtergrondprofiel in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel.

 

  • Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Aluminium gevelbekleding is duurzaam, uiterst sterk en eenvoudig in onderhoud. Bye bye schilderen of vernissen. Je gevelbekleding is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft jaren tiptop. Bij Aliplast kies je uit een uitgebreid kleurengamma waarin tal van kleuren 25 jaar Seaside kleurgarantie hebben.

Inspiratie opdoen voor aluminium gevelbekleding

Nu is het aan jou: ga inspiratie opdoen voor je woning. Neem een kijkje op de Aliplast website, ontdek onze Deco Wall aluminium gevelbekleding en neem contact op met een van onze verdelers bij jou in de buurt. Zij zijn als onze partners uitstekend geplaatst om advies te geven voor jouw project én om je verder te overtuigen met geweldige referenties. Samen met deze vakmannen creëren wij duurzame aluminiumsystemen met een hoogwaardig en esthetisch karakter. En daar willen we iedereen van laten genieten.

Ervaar zelf de architecturale meerwaarde van onze aluminium gevelbekleding.

 

Vind een Aliplast verdeler in jouw buurt 

Naar overzicht

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten