aluminiumprofiel, aluminium profielen, aluminium profiel zwart, soorten aluminium profielen, aluminium profielen op maat

Aluminiumprofielen, de beste keuze

Het perfecte profiel voor je ramen, deuren, serre of buitengevel is een aluminiumprofiel, beschikbaar in diverse uitvoeringen en ontelbare kleurvarianten mét kleurgarantie. En ja, zo is er gegarandeerd ook een passend aluminiumprofiel voor jouw bouwstijl.

 

Referenties met aluminiumprofielen 

De voordelen van een aluminiumprofiel

Ten eerste wil je de juiste look. Aluminiumprofielen bieden grenzeloze esthetische mogelijkheden. Zo’n 1.000 kleuren, een afwerking in mat, glanzend of structuurlak, strakke vormgeving… een aluminiumprofiel geeft je ramen en deuren in de gevel de absolute finishing touch.

 

Bovendien geniet je met aluminiumprofielen nog van andere voordelen. Een aluminiumprofiel is erg duurzaam, onderhoudsvriendelijk en 100% recyclebaar. De uitstekende isolatiewaarde maakt een aluminiumprofiel uiterst geschikt voor passiefbouw. En dankzij de grote stabiliteit creëer je met aluminiumprofielen grote en slanke ramen voor maximale lichtinval.

 

Aluminiumprofiel voor ramen

Een topper binnen het segment van aluminiumprofielen voor ramen is de MaxLight uitvoering van Aliplast. Deze elegante en grote ramen met aluminiumprofiel zijn verkrijgbaar in 4 stijlvarianten: modern, steel, design en invisible (verborgen vleugel). Opvallend zijn de ultraslanke aluminiumprofielen die gecombineerd kunnen worden met dubbel of triple beglazing. Vanwege de flexibiliteit zijn de Max Light ramen met aluminiumprofiel erg geliefd bij moderne nieuwbouw, lofts én renovatieprojecten. Laat het licht maar binnen!

 

Aluminiumprofiel voor gevels

Overweeg ook zeker gevelbekleding met aluminiumprofielen, zoals Deco Wall van Aliplast. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen bezorgen je woning een trendy uitstraling. Die bovendien duurzaam en futureproof is! Je kiest uit een verticaal of horizontaal aluminiumprofiel en het complete Aliplast kleurengamma. Deuren en poorten kunnen dezelfde bekleding krijgen.

Het perfecte profiel voor je ramen, deuren, serre of buitengevel is een aluminiumprofiel.

Energiezuinig bouwen met aluminiumprofielen

Je begrijpt het: een kwaliteitsvol profiel voor je ramen en deuren in de gevel – en evengoed voor je binnendeuren – is een aluminiumprofiel. Feit is ook dat jij je met aluminiumprofielen van Aliplast absoluut geen zorgen hoeft te maken. Elk aluminiumprofiel is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan je actuele woonbehoeften. Minimalistische esthetiek, comfort en hoogwaardige isolatie in optimale balans – het ultieme trio om mooi en energiezuinig te bouwen.

 

Vind het aluminiumprofiel dat bij je past 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten