aluminium profielen, aluminium nieuwbouw, aluminium renovatie, steel look profielen, modern bouwen

Grenzeloze esthetiek van aluminium profielen

Met aluminium profielen gaat er een wereld van mogelijkheden voor je nieuwbouw of renovatie open. Aluminium is erg geliefd en dat is logisch: aluminium profielen maken een woning mooi en duurzaam. Ze zijn functioneel sterk en esthetisch verfijnd. Comfort en design gaan hand in hand. Van stijlvol gesproken… laten we hier even inzoomen op de grenzeloze esthetiek.

 

Laat je alvast inspireren 

Modern bouwen met aluminium profielen

Aluminium systemen passen bij elke bouwstijl en laten zich algemeen omschrijven als een knap staaltje moderne bouwtechniek. Aluminium ramen en deuren van Aliplast zijn een toonbeeld van schoonheid en innovatie. Je bouwstijl doortrekken naar de aluminium profielen is perfect mogelijk dankzij de zeer uitgebreide productrange en uitvoeringen.

 

De aluminium profielen zijn beschikbaar in allerlei kleuren en tinten. Qua afwerking kies je voor mat, glanzend of structuurlak. Desgewenst is binnen en buiten een andere kleur mogelijk. Aliplast biedt een kleurengamma aan met 25 jaar lakgarantie. En zo maak je met aluminium profielen een goede toekomstbestendige keuze. Die tevens duurzaam is, aangezien de profielen niet kunnen roesten, barsten of kromtrekken en aluminium 100% recyclebaar is.

 

Waarom aluminium profielen de beste keuze zijn voor nieuwbouw of renovatie lees je hier.

Steel look aluminium profielen

Een esthetische hoogvlieger, dat zijn de aluminium profielen in steel look zeker. Je geniet van de looks van staal en de voordelen van aluminium. De strakke zwarte uitvoering in combinatie met ultraslanke profielen is het neusje van de zalm voor eigentijdse woningen. Naast de aantrekkelijke uitstraling profiteer je met aluminium profielen ook van deze voordelen:

 

  • Energiezuinig: sterke isolatieprestaties, lage U-waarde, want steellookprofielen zijn voorzien van een geïsoleerde thermische onderbreking
  • Zeer onderhoudsvriendelijk, zonder schilderen of vernissen
  • Ecologisch, eindeloos recyclebaar
  • Erg sterk, bijzonder geschikt voor grote raamoppervlaktes
  • Toepasbaar binnen en buiten
  • Inbraakveilig

 

Aluminium profielen, dat is genieten van grenzeloze esthetische mogelijkheden.

Architectonische pareltjes dankzij aluminium profielen

Wat ook bijzonder aantrekkelijk is aan aluminium profielen: het minimalistische karakter, de strakke belijning en fijnzinnige detaillering. Niet verwonderlijk dat de puurste architectonische pareltjes tot stand komen met aluminium profielen.

 

Architectuur met grote raampartijen bijvoorbeeld, voor een grenzeloos binnen- en buitengevoel. Esthetisch en thermisch in ultieme balans. Of trendy gevelbekleding met verticale en horizontale aluminium profielen in diverse designs. Allesbehalve doorsnee. Een hippe look in een handomdraai. Daarom zijn architecten zo graag creatief met aluminium. En Aliplast staat hen bij om ‘the perfect fit’ te ontwikkelen.

Aluminium profielen van Aliplast kopen

De meerwaarde van aluminium profielen moet je gewoon zelf ervaren. Met Aliplast heb je alles binnen handbereik. Met onze aluminium profielen haal je vakmanschap en beauty in huis. Onze ramen, deuren, serres en gevels met aluminium profielen zijn ontwikkeld op maat van de actuele woonbehoeften. Ze verenigen de beste eigenschappen voor je levenskwaliteit in zich.

Toegewijde Aliplast dealers staan aan je zijde. Dat maakt de keuze uit het gamma aluminium profielen voor je nieuwbouw of renovatie een stuk eenvoudiger.

 

Vind een dealer bij jou in de buurt 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten