terrasoverkapping lamellen, lamellendak, lamellen overkapping, kantelbare lamellen, overkapping lamellen

Terrasoverkapping met lamellen: moderne eyecatcher

Op een bepaald moment overweeg je misschien een uitbreiding aan je woning of een overdekte ruimte in je tuin. Een serre zou kunnen, of een terrasoverkapping met lamellen. Een aluminium terrasoverkapping heeft zo zijn voordelen. Je ontdekt het hier.

 

Meer info over terrasoverkapping met lamellen 

Een terrasoverkapping met lamellen – op maat van je woning

Een eerste pluspunt: een terrasoverkapping met lamellen op het dak kan vrijstaand worden geplaatst in je tuin of aan het zwembad, maar ook worden aangebouwd aan een gevel. Heerlijk trendy ziet dat eruit. Denk aan een uitbreiding van je huis of poolhouse. Idealiter koppelbaar in de lengte en breedte, eventueel om een terrasoverkapping met lamellen te combineren met een vast dak in glas.

 

 

Een gemotoriseerde terrasoverkapping met lamellen – super handig

Ten tweede: je geniet van optimaal comfort, want openen en sluiten kan automatisch. Dankzij de gemotoriseerde terrasoverkapping van Aliplast openen en sluiten de aluminium lamellen gelijktijdig. De lamellen draaien tot 120°. Jij kiest: de zon volledig vrij spel geven, zonnestralen een beetje temperen of totale schaduw.

Een aluminium terrasoverkapping met lamellen heeft zo zijn voordelen, ontdek ze hier.

Dankzij deze rotatietechniek kun je de terrasoverkapping met lamellen ook afsluiten voor regenval. De Aliplast dealers integreren vaak een regen- en windsensor die onmiddellijk regen of wind detecteert, waardoor het lamellendak automatisch sluit.

Een terrasoverkapping met lamellen is een stijlvolle uitbreiding van je woning.

Je terrasoverkapping met lamellen personaliseren

Een extraatje om optimaal van je terrasoverkapping met lamellen te genieten… personalisatie! En dat kan met talrijke opties, zoals verstelbare windvaste screens, ingebouwd in de steunpalen. Ze houden wind, regen, water en zon tegen en zorgen tegelijkertijd voor wat meer privacy. De ingebouwde ledverlichting en oneindige kleurkeuze maken een terrasoverkapping met lamellen tot slot enorm interessant.

 

 

Daarom kies je voor een terrasoverkapping met lamellen

Niet twijfelen dus: een terrasoverkapping met lamellen is ook voor jouw woning de ultieme, stijlvolle uitbreiding. Bij Aliplast draagt deze aantrekkelijke constructie de naam ‘Somnium’.

Een minimalistische en strakke eyecatcher waarmee je een aangename ruimte in je tuin creëert waarvan je het hele jaar door kunt genieten, ongeacht de weersomstandigheden. De Somnium terrasoverkapping met lamellen wordt volledig op maat gemaakt en heeft maximale afmetingen van 6 m x 4,5 m en 3 m hoog.

 

Gratis advies & offerte voor jouw tuin 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten