ramen en deuren, aluminium ramen en deuren, aluminium buitenkozijnprofielenschrijnwerk

Hoe kies je ramen en deuren

Bouwers en verbouwers staan voor een geweldige keuze: die van de juiste ramen en deuren. Factoren als stijl, isolatie, kwaliteit en prijs zijn vaak doorslaggevend. Bij Aliplast aluminium vinken wij die vakjes met glans voor je af. Ontdek hier waarom aluminium ramen en deuren ook voor jouw project de perfecte match zijn.

 

Hier alvast wat inspiratie 

Stijl: ramen en deuren op maat van je leven/woning

Je bouwstijl doortrekken naar je ramen en deuren, dat wil je. Modern, klassiek, loft, design… er zijn aluminium systemen voor elk type woning en ieder gebouw. Geen one size fits all, wel ramen en deuren op maat. Met bijpassende krukken. Qua kleuren kun je voor je ramen en deuren ook alle kanten uit. Bij Aliplast bestel je aluminium kozijnen in de kleur en de afwerking die je wenst: structuur, mat, glanzend, enz. Hoogwaardige kleuring wordt gegarandeerd door poederlakken. Je verwerker naar keuze maakt de beste ramen en deuren in zijn of haar eigen werkplaats.

 

Licht: aluminium ramen en deuren als lichtmakers

Maximale lichtinval is geen overbodige luxe. Natuurlijk licht is naast een aangename temperatuur en stilte in een woning bepalend voor een gezonde leefomgeving. Ramen en deuren spelen hierin een belangrijke rol. Ze laten het licht binnen en creëren een rustgevende dynamiek. Een topper binnen dit segment zijn bijvoorbeeld de ramen uit de Max Light serie – elegante en ultraslanke profielen die voor een optimale lichtinval zorgen. Nog meer licht? Overweeg naast aluminium ramen en deuren dan ook een schuifpui.

 

Isolatie: ramen en deuren die goed zijn voor je energiefactuur

De thermische en akoestische prestaties van aluminium ramen en deuren houden kou, hitte en lawaai tegen en verhogen het comfort. Ramen en deuren van Aliplast staan bekend om hun duurzame, energiezuinige eigenschappen en hoge isolatieniveaus. Uitblinkers zijn de profielen die speciaal ontwikkeld zijn voor passiefbouw. Zo kun je stellen dat onze ramen en deuren klaar zijn voor de energienormen van morgen. Want jouw energiefactuur laat ons niet koud. Dankzij een strikte luchtdichtheid en thermische isolatie wordt warmteverlies drastisch beperkt. Je woning wordt een stuk energie-efficiënter en je draagt jouw steentje bij in de strijd tegen klimaatopwarming.

Factoren als stijl, isolatie, kwaliteit en prijs zijn doorslaggevend bij het kiezen van ramen en deuren.

Kwaliteit & prijs: betaalbare ramen en deuren van Belgische makelij

Met ramen en deuren van Aliplast kies je voor esthetische duurzaamheid en betaalbare kwaliteit. Want aluminium ramen zijn sterk en gaan levenslang mee. Bij Aliplast worden de aluminium profielen in-house gemaakt en gelakt. Dat gebeurt allemaal onder 1 dak in het Belgische Lokeren. Onze dealers maken en plaatsen de ramen en deuren.

 

Vind een specialist bij jou in de buurt 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten