aluminium schuifpuien, aluminium schuifdeuren, schuifpui met deur, schuifdeursysteem, monorail schuifpui

Aluminium schuifpuien verbinden binnen & buiten

A room with a view – dat creëer je met een aluminium schuifpui. Denk: een minimalistische look voor je woning en een subliem uitzicht naar buiten. Ja, want met aluminium schuifpuien geniet je in stijl van meer licht, ruimte en openheid. Want er zijn aluminium schuifpuien voor elke woonbehoefte.

 

Ontdek alvast het aanbod aluminium schuifpuien 

Monorail, duorail, drierail aluminium schuifpuien

Belangrijk om te weten: aluminium schuifpuien kies je in een mono-, duo- of drierailsysteem. Het aantal rails duidt op de mogelijkheden om je aluminium schuifpui open te schuiven. Je architect, kozijnspecialist en vakkundige plaatser kunnen je hierover het beste advies geven. Want de keuze van het type aluminium schuifpui hangt een beetje samen met de architectonische eisen, de beschikbare ruimte en je wensen. Even toelichten…

 

  • Monorail: aluminium schuifpui met één rail, bestaande uit een vast stuk met glas en een opengaande vleugel. Dit geeft een minimalistische look.
  • Duorail: aluminium schuifpui met dubbele rails, waarbij beide vleugels open kunnen of waarbij je één vleugel vast laat monteren.
  • Drierail: aluminium schuifpui met een vast profiel en 3 vleugels op 3 rails, waarbij je 2 vleugels kunt openschuiven.

 

Aluminium schuifpuien: van groot naar grootst

Het leuke aan aluminium schuifpuien is de diversiteit aan uitvoeringen waarin je ze kunt bestellen, zeker bij Aliplast. Zo zijn er de universele aluminium schuifpuien VG 500 met courante afmetingen die nagenoeg in elk type woning passen. Sowieso top qua glasdikte, vleugelhoogte en isolatiewaarden, en verkrijgbaar met vlakke dorpel waardoor universele aluminium schuifpuien met deur ook ideaal zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Aluminium schuifpuien laten je genieten van meer licht, ruimte en openheid.

Kijken we naar de grotere formaten, dan is bijvoorbeeld Ultraglide de ultieme aluminium schuifpui. 440 kg licht en eenvoudig met één hand te bedienen. Met Max Light maximaliseer je licht, luxe en isolatie. Deze reeks staat voor geweldige aluminium (hef)schuifpuien met een minimalistisch design. Ultraslanke schuifsysteemtechnologie laat je genieten van een ononderbroken uitzicht.

Het toppunt van minimalisme

Een architectonisch pareltje is de gloednieuwe Miniline.

Deze schuifpui wordt volledig in vloer, muur en plafond ingebouwd zodat je alleen de verticale middenstijl van 20 mm ziet.

Outdoor living feeling met aluminium schuifpuien

Zoek je niet per se een geïsoleerde aluminium schuifpui, maar eerder een glasschuifsysteem dat vooral de wind tegenhoudt? Bekijk dan zeker de range Glass Glide  van Aliplast. Een uniek en elegant glasschuifsysteem, waarbij je uitzicht naar buiten niet wordt belemmerd door verticale aluminium profielen. Met verschillende openingsmogelijkheden en ingebouwde meenemers die zorgen voor het openen en sluiten van de vleugels. Het is de perfecte aanvulling voor een pure outdoor living beleving. Het kan gebruikt worden voor scheidingsconstructies zoals serres, veranda’s, en ook als scheiding van terras en buitenruimte in woningen en appartementen. Zeer mooi!

Aluminium schuifpuien van Aliplast

Bij Aliplast maken we van aluminium schuifpuien het neusje van de zalm. Gedreven door innovatie en onze passie voor schoonheid. Zo zorgen onze moderne aluminium schuifpuien voor een naadloze overgang van jouw woning naar de tuin. Universeel, open hoek, verzonken dorpel, slankere profielen… het schuift allemaal makkelijk. Dat zalige binnen-buitengevoel wensen wij jou ook toe.

 

Gratis offerte voor aluminium schuifpuien? 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten