vouwdeuren, vouwwand, vouwwand binnen, stalen vouwdeur

Zet de vouwwanden wagenwijd open

Weg met die glazen wand. Schuif alles volledig open. Laat buiten naar binnen en geniet van maximale openheid. Systemen zoals vouwwanden of vouwdeuren zijn speciaal daarvoor ontwikkeld. Superfunctioneel en mooi om te zien. Kijk even verder om te ontdekken of zo’n systeem ook iets voor jou is.

 

Ik wil meer info over vouwdeuren 

Vouwdeuren uitgelicht

Vouwdeuren zijn een bijzondere oplossing om de opening naar buiten toe zo groot mogelijk te maken. En nee, dat is niet hetzelfde als een schuifdeur die altijd nog een beetje plaats inneemt in de deuropening. Vouwdeuren tover je op een magische manier weg – je vouwt ze in elkaar en creëert een nog bredere doorgang. En ja: dat kan op elegante wijze.

 

Eigenschappen vouwdeuren

Aluminium vouwdeuren van Aliplast zijn dankzij hun esthetiek en duurzame eigenschappen de beste in hun soort. Je deurenspecialist is uitstekend geplaatst om je meer informatie te geven over  de beschikbare soorten, maten en kleurmogelijkheden. Goed om te weten is dat vouwdeuren:

 

  • Geheel of gedeeltelijk opengevouwen kunnen worden
  • Perfect inpasbaar zijn in elk type gebouw
  • In diverse variaties uitgevoerd kunnen worden: 2- tot 8-delig
  • Zowel naar binnen als naar buiten kunnen draaien
  • Met 2 bodemoplossingen beschikbaar zijn: profiel rondom of vlakke dorpel

Vouwdeuren voor woningbouw

Waarom je voor jouw huis of appartement voor vouwdeuren zou kiezen? In de eerste plaats omwille van het onbelemmerde uitzicht naar buiten, woongenot en ruimtelijk gevoel. Je haalt als het ware de natuur naar binnen. Binnen en buiten versmelten met elkaar. Verder verhoogt de exclusieve uitstraling het aanzien van je woning. Bovendien zit je qua materialen en functionaliteit met aluminium vouwdeuren ook helemaal goed. De stijlprofielen zorgen voor een goede stabiliteit. Eens gesloten, blinken ze net als aluminium ramen en deuren uit qua isolatiewaarde. Twijfel dan ook niet en kies voor deze eyecatcher.

Vouwdeuren voor commerciële toepassingen

Vouwdeuren zie je ook vaak in restaurants, cafés of bistro’s. Logisch, want het is een geweldig flexibel systeem dat zich aanpast aan alle behoeften en seizoenen. Vouwdeuren zijn uitermate geschikt voor horeca, appartementencomplexen, zwembaden en terrassen. Ze staan voor licht, lucht & luxe. En in aluminium uitvoering voor een duurzame oplossing.

 

Gratis offerte via een dealer bij jou in de buurt 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten