aluminium profielen, aluminium nieuwbouw, aluminium renovatie, steel look profielen, modern bouwen

Grenzeloze esthetiek van aluminium profielen

Met aluminium profielen gaat er een wereld van mogelijkheden open voor je nieuwbouw of renovatie. Aluminium is erg geliefd en dat is logisch: aluminium profielen maken een woning mooi en duurzaam. Ze zijn functioneel sterk en esthetisch verfijnd. Comfort en design hand in hand. Van stijlvol gesproken… laten we inzoomen op de grenzeloze esthetiek.

 

Vraag een offerte bij een Aliplast verdeler in je buurt 

Modern bouwen met aluminium profielen

Aluminium schrijnwerk past bij elke bouwstijl en laat zich algemeen omschrijven als een knap staaltje moderne bouwtechniek. Aluminium ramen en deuren van Aliplast zijn een toonbeeld van schoonheid en innovatie. Je bouwstijl doortrekken naar de aluminium profielen is perfect mogelijk dankzij de zeer uitgebreide product range en uitvoeringen.

 

De aluminium profielen zijn beschikbaar in allerlei kleuren en tinten. Qua afwerking kies je voor mat, glanzend of structuurlak. Desgewenst is binnen en buiten een andere kleur mogelijk. Aliplast biedt een kleurengamma aan met 25 jaar lakgarantie. En zo ben je met aluminium profielen goed ‘future proof’ bezig – duurzaam bovendien, want de profielen kunnen niet roesten, barsten of kromtrekken en aluminium is 100% recycleerbaar.

 

Ga voor modern bouwen met aluminium profielen.

Foto: Jaro Van Meerten

Steel look aluminium profielen

Een esthetische hoogvlieger, dat zijn zeker de aluminium profielen in steel look. Je geniet van de looks van staal en de voordelen van aluminium. De strakke zwarte uitvoering in combinatie met ultraslanke profielen is het neusje van de zalm voor eigentijdse woningen. Naast de knappe uitstraling profiteer je met aluminium profielen ook van deze voordelen:

 

  • Energiezuinig: sterke isolatieprestaties, lage U-waarde, want steellookprofiel is voorzien van een geïsoleerde thermische onderbreking
  • Super onderhoudsvriendelijk, zonder te schilderen of vernissen
  • Ecologisch, eindeloos recycleerbaar
  • Erg sterk, bijzonder geschikt voor grote raamoppervlaktes
  • Toepasbaar binnen of buiten
  • Inbraakveilig

 

Aluminium profielen brengen grenzeloze esthetische mogelijkheden met zich mee.

Architecturale parels dankzij aluminium profielen

Wat nog bijzonder aantrekkelijk is aan aluminium profielen: het minimalistische karakter, de strakke belijning en fijnzinnige detaillering. Niet verwonderlijk dat de puurste architecturale parels tot stand komen met aluminium profielen.

 

Architectuur met grote raampartijen bijvoorbeeld, voor een grenzeloos binnen- en buitengevoel. Esthetisch en thermisch in ultieme balans. Of trendy gevelbekleding met verticale en horizontale aluminium profielen in diverse designs. Allesbehalve doorsnee. Een hippe look in 1, 2, 3. Daarom zijn architecten zo graag creatief met aluminium. En Aliplast staat hen bij om ‘the perfect fit’ te ontwikkelen.

Aluminium profielen van Aliplast kopen

De meerwaarde van aluminium profielen moet je gewoon zelf ervaren. Met Aliplast heb je alles binnen handbereik. Met onze aluminium profielen haal je vakmanschap en beauty in huis. Onze ramen, deuren, veranda’s en gevels met aluminium profielen zijn ontwikkeld op maat van de actuele woonbehoeften. Ze combineren de beste eigenschappen voor je levenskwaliteit.

 

Toegewijde Aliplast verdelers staan aan je zijde. Dat maakt de keuze uit het gamma aluminium profielen voor je nieuwbouw of renovatie veel eenvoudiger.

 

Vraag een offerte bij een verdeler in je buurt 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten