aluminium schilderen, aluminium ramen schilderen, aluminium anodiseren, aluminium verven, aluminium lakgarantie

Aluminiumlakken: jarenlang zorgeloos genieten

Aluminium ramen en deuren schilderen, niet nodig! Kwaliteitsvol schrijnwerk komt namelijk met een lak- of kleurengarantie die ervoor zorgt dat je jarenlang zorgeloos geniet van je investering. Aluminium lakgarantie bij Aliplast is op dat vlak het neusje van de zalm. Dat komt omdat de volledige productie en het aluminium anodiseren van A tot Z in-house gebeurt. Het volledige proces wordt streng gecontroleerd, zodat je zeker bent van de ultieme kleurengarantie. Met een capaciteit van 8 miljoen m2 per jaar bieden we lengtes aan tot 7 m in meer dan 1.000 kleuren. Voor iedereen is er een kleur!

Standaard 15 jaar kleurengarantie

Wat die kleurengarantie bij Aliplast dan exact inhoudt: een standaard Qualicoat Seaside lakgarantie van 15 jaar, geldig voor gepoedercoate ramen. Het resultaat van een feilloze productie en continu testen op aluminium poedercoaten in ons eigen atelier. Zo kan je kiezen uit een breed scala aan kleuren in verschillende afwerkingen: structuur, mat, glanzend, enz. Voor ieder wat wils, met 15 jaar kleurengarantie zonder zelf nog je aluminium te moeten schilderen.

 

 

Klasse II-poeders: tot wel 25 jaar kleurengarantie

Meer nog: bij Aliplast bieden we ook een kleurenreeks waarbij we klasse II poeders gebruiken met een hogere weerstand tegen UV-straling en waarop een Seaside lakgarantie van 25 jaar van toepassing is. Dankzij recente investeringen in een nieuwe verticale poederlijn onderstrepen wij trouwens ons groene en duurzame karakter.

 

Alles voor een positieve impact op het milieu. Ons ‘Qualicoat Seaside’ label garandeert bovendien zeer goede coatingprestaties, ook voor projecten aan zee. Aluminium poedercoaten met het oog op 25 jaar kleurengarantie doen wij voor deze kleuren:

 

  • Timeless Colors (TC – structuurlak)
  • Pure Texture (PT – structuurlak)
  • Mat Timeless (MT)
  • Timeless blinkend (T)

De voordelen van kleurgarantie aluminium

Waarom 25 jaar kleurgarantie en het Aliplast proces om aluminium te poederlakken zo belangrijk is? Daarom dus:

 

  • Betere kleur- en glansstabiliteit
  • Verhoogde krasbestendigheid
  • Betere uv-resistentie
  • Langere weerbestendigheid
  • Betere resistentie tegen agressieve omgevingen en zware weersomstandigheden

 

Download hier het 25 jaar kleurengarantiecertificaat 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten