aluminiumprofiel, aluminium profielen, aluminium profiel zwart, soorten aluminium profielen, aluminium profielen op maat

Aluminiumprofielen, de beste keuze

Het perfecte profiel voor je ramen, deuren, veranda of buitengevel is een aluminiumprofiel, beschikbaar in diverse uitvoeringen en ontelbare kleurvarianten mét kleurgarantie. En ja, zo is er gegarandeerd ook een passend aluminiumprofiel voor jouw bouwstijl.

 

Ik wil een gratis offerte

De voordelen van een aluminiumprofiel

Eerst en vooral wil je de juiste look. Aluminiumprofielen bieden grenzeloze esthetische mogelijkheden. Zo’n 1.000 kleuren, een afwerking in mat, glanzend of structuurlak, strakke vormgeving… een aluminiumprofiel geeft je buitenschrijnwerk de absolute finishing touch.

 

Met alumiumprofielen geniet je van nog enkele andere voordelen. Een aluminiumprofiel is erg duurzaam, onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar. De uitstekende isolatiewaarde maakt een aluminiumprofiel uiterst geschikt voor passiefbouw. En dankzij de grote stabiliteit creëer je met aluminiumprofielen grote en slanke ramen voor maximale lichtinval.

 

Aluminiumprofiel voor ramen

Een topper binnen het segment van aluminiumprofielen voor ramen is de MaxLight uitvoering van Aliplast. Deze elegante en grote ramen met aluminiumprofiel zijn verkrijgbaar in 4 stijlvarianten: modern, steel, design en invisible (verborgen vleugel). Opvallend zijn de ultraslanke aluminiumprofielen die gecombineerd kunnen worden met dubbel of triple beglazing. Vanwege de flexibiliteit zijn de Max Light ramen met aluminiumprofiel erg geliefd bij moderne nieuwbouw, lofts én renovatieprojecten. Laat het licht maar binnen!

 

Aluminiumprofiel voor gevels

Overweeg ook zeker gevelbekleding met aluminiumprofielen, zoals Deco Wall van Aliplast. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven je woning een trendy uitstraling. Duurzaam en future-proof ook! Je kiest uit een verticaal of horizontaal aluminiumprofiel en het complete Aliplast kleurengamma. Deuren en poorten kunnen eveneens mee bekleed worden.

Waarom kiezen voor aluminiumprofielen?

Energiezuinig bouwen met aluminiumprofielen

Je begrijpt het: een kwaliteitsvol profiel voor je buitenschrijnwerk – en evengoed voor je binnendeuren – is een aluminiumprofiel. Feit is ook dat je met aluminiumprofielen van Aliplast op twee oren kan slapen. Elk aluminiumprofiel is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan je actuele woonbehoeften. Minimalistische esthetiek, comfort en hoogwaardige isolatie in optimale balans – het ultieme trio om mooi en energiezuinig te bouwen.

 

Ik wil een gratis offerte

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten