terrasoverkapping lamellen, lamellendak(en), lamellen overkapping, kantelbare lamellen, overkapping lamellen

Terrasoverkapping met lamellen: moderne eyecatcher

Op een bepaald moment overweeg je misschien een verlenging aan je woning of een overdekte ruimte in je tuin. Een veranda zou kunnen, of een terrasoverkapping met lamellen. Een aluminium terrasoverkapping heeft zo z’n voordelen. Je ontdekt het hier.

 

Ik wil een gratis offerte voor een terrasoverkapping met lamellen 

Een terrasoverkapping met lamellen – op maat van je woning

Een eerste plus: een terrasoverkapping met lamellen op het dak kan vrijstaand geplaatst worden in je tuin of aan het zwembad, alsook worden aangebouwd aan een gevel. Heerlijk trendy is dat. Denk aan uitbreiding van je huis of poolhouse. Idealiter koppelbaar in de lengte en breedte, eventueel om een terrasoverkapping met lamellen te verbinden met een vast dak in glas.

 

Een gemotoriseerde terrasoverkapping met lamellen – super handig

Ten tweede: je geniet van optimaal comfort, want openen en sluiten kan automatisch. Dankzij de gemotoriseerde terrasoverkapping van Aliplast openen en sluiten de aluminium lamellen gelijktijdig. De lamellen draaien tot 120°. Jij kiest: de zon volledig vrij spel geven, zonnestralen een beetje temperen of volledig schaduw.

Dankzij deze rotatietechniek kan je de terrasoverkapping met lamellen ook afsluiten van regenval. De Aliplast verdelers integreren vaak een regen- en windsensor die onmiddellijk regen of wind detecteert, waardoor het lamellendak automatisch dicht gaat.

Je terrasoverkapping met lamellen personaliseren

Een extraatje om optimaal van je terrasoverkapping met lamellen te genieten… personalisatie! En dat kan met talrijke opties, zoals verstelbare windvaste screens, ingebouwd in de steunpalen. Ze houden wind, regen, water en zon tegen en zorgen tegelijkertijd voor wat meer privacy. De ingebouwde ledverlichting en oneindige kleurkeuze tot slot maken een terrasoverkapping met lamellen geweldig interessant.

 

 

Daarom kiezen voor een terrasoverkapping met lamellen

Niet twijfelen dus: een terrasoverkapping met lamellen is ook voor jouw woning de ultieme, stijlvolle verlenging. Bij Aliplast draagt deze knappe constructie de naam ‘Somnium’. 

Een minimalistische en strakke eyecatcher waarmee je een aangename ruimte in je tuin creëert waarvan je het hele jaar door kan genieten, ongeacht de weersomstandigheden.De Somnium terrasoverkapping met lamellen wordt volledig op maat gemaakt en heeft maximale afmetingen van 6 m x 4,5 m en 3 m hoog.

 

Ik wil een gratis offerte voor een terrasoverkapping met lamellen 

Een overzicht van onze aluminium systemen

Bekijk onze producten

Doe inspiratie op

Ontdek onze projecten